Šport > Nogomet
12912 ogledov

Ko zabaviščni park odprejo samo zate ...

Cristiano Ronaldo Savdska Arabija Instagram
Zvezdniki imajo številne privilegije. To še toliko bolj velja v Savdski Arabiji in še toliko bolj, če si Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo se je pred nekaj tedni preselil v savdski Al-Nassr, kjer mu bodo za leto dni izplačali kar 200 milijonov evrov. Ob tem bo Portugalec z družino deležen še drugih ugodnosti, kot so luksuzni avtomobili.

Pred kratkim se je Ronaldo s partnerko Georgino Rodríguez in štirimi otroki odpravil v zabaviščni park v savdski prestolnici - Riadu.

Cristiano Ronaldo Savdska Arabija | Avtor: Instagram Instagram

To ni bil običajen obisk lunaparka, saj je imela nogometaševa družina precej več zasebnosti od ostalih gostov. Zanje so namreč izpraznili tiste dele zabavišča, kjer so se nahajali. Tako se je lahko portugalsko-španska družbica po mili volji veseljačila na različnih igralih. Pod budnim očesom varnostnikov, seveda ...

Cristiano Ronaldo Ronaldo bo znorel Šport Bivši soigralec z vso silo po Ronaldu: "Mislil sem, da je Messi boljši. Zdaj..."

Ronaldo še ni debitiral za svoje novo moštvo. Prvo uradno srečanje naj bi odigral v nedeljo v sklopu savdskega prvenstva proti Al-Ettifaqu.

Že pred tem bo v četrtek nastopil na prijateljski tekmi, kjer se bo kombinirana zasedba Al-Nassra in Al-Hilala pomerila s PSG. Šlo bo torej za še en obračun Ronalda in Lea Messija.

Komentarjev 4
  • Toma 18:02 17.januar 2023.

    Verjetno imaš težak občutek, da je konec sveta in si zadnji preživeli ;-)

  • Pišmevuh 16:29 17.januar 2023.

    Tako Arabci začnejo. Medeno. Ko bo kaj trmaril, pa bo v zaporu on in njegova norčika.

  • borut989 14:06 17.januar 2023.

    ...kako brezveze mora biti, če si sam v zabaviščnem parku.

Sorodne novice