Šport > Nogomet
25298 ogledov

Bivši soigralec z vso silo po Ronaldu: "Mislil sem, da je Messi boljši. Zdaj..."

Cristiano Ronaldo Profimedia
Al Nassr je zaradi Ronalda prekinil pogodbo s svojim napadalcem, slednji je z vso silo udaril po Portugalcu.

Cristiano Ronaldo je v nedavnem senzacionalnem prestopu zapustil Evropo in se preselil k Al Nassru v Savdsko Arabijo, kjer so ga pričakali kot kralja in so mu pripravljeni izpolniti vsako željo. Tako pač je, če pripeljete igralca, katerega plačujete 200 milijonov evrov na leto. Vse se vrti okoli njega.

Zaradi Ronalda in njegove Georgine so celo menjali tamkajšnje stroge zakone, ki prepovedujejo skupno življenje neporočenih parov. Ob vsem tem se je bilo zavoljo Ronalda rešiti enega izmed igralcev še najmanjši problem.

Al Nassr je imel namreč že pred prihodom Portugalca v svojih vrstah osem tujcev, kar je tudi maksimalno število po tamkajšnjih predpisih. Če so hoteli registrirati Ronalda, so se morali znebiti enega izmed preostale osmerice. Odločitev je tako padla in kolateralna škoda Ronaldovega prihoda je postal odlični kamerunski napadalec Vincent Aboubakar.

Vincent Aboubakar | Avtor: Profimedia Profimedia

Kamerunec je sicer briljiral na minulem svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer je zabil spektakularen zadetek Srbom in zrušil Brazilce, tako da zainteresiranih za Aboubakarjev podpis ni malo. Želi si ga turški velikan Fenerbahče, omenja pa se celo Manchester United, ki se je komaj rešil Ronalda, zdaj pa bi ga prav lahko zamenjal človek, katerega je Portugalec pregnal iz svojega novega kluba.

A čeprav bo Kamerunec prejel visoko odškodnino in se verjetno preselil v precej večji klub od Al Nassra, si je ob svojem izgonu iz kluba vseeno dal duška. Čeprav so ga na prvem treningu ujele kamere, kako je navdušeno pričakal Ronalda, se z njim rokoval in porazgovarjal v portugalščini, je ob svojem odhodu iz kluba z vso silo udaril po igralcu, zaradi katerega je ostal brez posla.

"Vedno sem mislil, da je Lionel Messi boljši od Ronalda. Zdaj, po treningu s slednjim, lahko mirne duše rečem, da sem imel ves čas prav," je ob svojem slovesu zbodel svojega nekajdnevnega soigralca.

Lionel Messi Cristiano Ronaldo Spopad največjih Šport Spektakel! Bo to še zadnji obračun med Messijem in Ronaldom? Cristiano Ronaldo Kako se bosta ujela? Šport Ronaldo ima novega šefa, to je nov portugalski selektor Cristiano Ronaldo Odslovljen Šport Zaradi Ronalda njegov soigralec ostal brez posla Cristiano Ronaldo Spletni hit Šport Posnetek razkriva, kaj je Ronaldo počel ob zmagi svojega moštva Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Kršitev Šport Ronaldo in Georgina v navzkrižju s savdsko zakonodajo Cristiano Ronaldo Pomešal države Šport Kakšna blamaža! Ronaldo prišel po 500 milijonov, pa niti ne ve, kje igra Cristiano Ronaldo Španci razkrili Šport Neverjeten zasuk! Bo Ronaldo vendarle še igral v Ligi prvakov?
Komentarjev 3
  • rd2dmk2 10:31 10.januar 2023.

    zdej imate mladci priložnost da si ogledate na rtv slo oddajo o neki akciji podarim-dobim, ki je harala v preteklem stoletju na naših tleh. tam se da slišat da okoli leta 1980 ni bilo še nobenih nagrad v smučariji. dons ...prikaži več pa zmaže 100.000 eurov na novoletni turnjeji, kar je sicer malenkostni drobiž glede telim fuzbalistom in ostalim žogarjem (tenis, košarka, ragbi, itd) minil je 40 let in je iz nule prišlo na stotine miljonov. matr, fantje in dekleta, če to zve Kuštrin in Štrukelj, smo ga najebal.

  • dare326 08:35 10.januar 2023.

    ps: se je z Ronaldom ... porazgovarjal v portugalščini... Kakšen jezik je to? Prevod iz srbsko/hrvaškega porazgovarati je, pomeniti se. Se je pomenil v portugalščini.

  • dare326 08:29 10.januar 2023.

    Poročen, neporočen, bla bla. Pri muslimanih v arabiji velja pogodba o poroki, sklenjena pri odvetniku. Ronaldo ima "predporočno" pogodbo, ki določa kako se deli premoženje če gresta narazen in to velja enako kot arabska poročna pogodba. Arabci tudi radi zahajajo ...prikaži več k vdovam in ločenim, kar ni kaznivo. Zahajajo tudi v Egipt, kjer se pred odvetnikom poročijo za en mesec, dejansko pa gre za prostitucijo. Denar pokasira oče ženske. Iz teh "zakonov" je v Egiptu več kot 200.000 otrok.