Cristiano Ronaldo v katastrofalnem propagandnem posnetku

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Portugalski zvezdnik oglašuje številne izdelke, nekateri med njimi niso predstavljeni na najboljši način.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo bo tudi v letošnji sezoni z Juventusom naskakoval lovorike, pred uradnim začetkom sezone pa je imel dovolj časa za snemanje reklam.

Portugalec je sila zaželjen s strani oglaševalcev, zelo popularen je tudi v Aziji. Nedavno je posnel propagandni spot za singapursko potrošniško aplikacijo Shopee. Posnetek je postal spletni hit, a ne zaradi svoje kakovosti.

Velemojster Velika čast za Jana Oblaka

V videu Cristiano doseže gol s prostega strela, nato pa se začnejo dogajati čudne stvari. Vašo pozornost bo gotovo vzbudil slabo zasnovan ples na nič kaj inovativno glasbo v drugem delu spota.

"Kupite vse s Shopeejem," je, s svojim filmskim nasmeškom, posnetek zaključil Ronaldo. Vas je prepričal?

Razodetje Trener razkril Messijevo taktiko: "To počne v prvih minutah."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:49 17. Avgust 2019.

    Prilagojeno ciljni skupini. Nič spornega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.