Črn večer Dragića in Sonc

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski reprezentant v dresu Phoenix Suns Goran Dragić in njegovi soigralci so več ali manj le opazovali, kako je druga najboljša ekipa v ligi NBA Los Angeles Clippers dosegla trinajsto zaporedno zmago. Gostje so zmagali s kar 26 točkami prednosti.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić je dosegel zgolj sedem točk, kar je prav toliko manj od njegovega povprečja v ligi NBA. Iz igre je metal skromnih 2:8, izgubil pa je tudi štiri žoge.

Dejstvo je, da Clippers našemu reprezentantu ne ustrezajo, saj je že prvo tekmo v Los Angelesu odigral skromno, hkrati pa je treba vedeti, da je moštvo trenerja Vinnyja Del Negra trenutno najbolj vroče v ligi. S trinajstimi zaporednimi zmagami je preseglo rekorden dosežek Oklahome v tej sezoni, s šestimi zmagami v nizu v gosteh pa so Clippers izenačili najboljšo klubsko znamko v zgodovini.

Na ostalih prizoriščih velja omeniti vrnitev na parket Nemca Dirka Nowitzkega, ki je zaradi operacije kolena izpustil prvih 27 tekem sezone. Na gostovanju v San Antoniu je bil njegov Dallas brez moči - izgubil je za 38 točk, Nowitzki pa je v dvajsetih minutah zbral osem točk.

Liga NBA, Izidi:
Phoenix Suns : Los Angeles Clippers 77:103
(Goran Dragić 7 točk v 29 minutah za Phoenix)

Brooklyn Nets : Philadelphia 76ers 95:92

New York Knicks : Minnesota Timberwolves 94:91

Orlando Magic : Utah Jazz 93:97

San Antonio Spurs : Dallas Mavericks 129:91

Sacramento Kings : Portland Trail Blazers 108:96

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.