Šport > Košarka
39 ogledov

Črn večer Dragića in Sonc

goran dragić phoenix suns nba Reuters
Slovenski reprezentant v dresu Phoenix Suns Goran Dragić in njegovi soigralci so več ali manj le opazovali, kako je druga najboljša ekipa v ligi NBA Los Angeles Clippers dosegla trinajsto zaporedno zmago. Gostje so zmagali s kar 26 točkami prednosti.

Goran Dragić je dosegel zgolj sedem točk, kar je prav toliko manj od njegovega povprečja v ligi NBA. Iz igre je metal skromnih 2:8, izgubil pa je tudi štiri žoge.

Dejstvo je, da Clippers našemu reprezentantu ne ustrezajo, saj je že prvo tekmo v Los Angelesu odigral skromno, hkrati pa je treba vedeti, da je moštvo trenerja Vinnyja Del Negra trenutno najbolj vroče v ligi. S trinajstimi zaporednimi zmagami je preseglo rekorden dosežek Oklahome v tej sezoni, s šestimi zmagami v nizu v gosteh pa so Clippers izenačili najboljšo klubsko znamko v zgodovini.

Na ostalih prizoriščih velja omeniti vrnitev na parket Nemca Dirka Nowitzkega, ki je zaradi operacije kolena izpustil prvih 27 tekem sezone. Na gostovanju v San Antoniu je bil njegov Dallas brez moči - izgubil je za 38 točk, Nowitzki pa je v dvajsetih minutah zbral osem točk.

Liga NBA, Izidi:
Phoenix Suns : Los Angeles Clippers 77:103
(Goran Dragić 7 točk v 29 minutah za Phoenix)

Brooklyn Nets : Philadelphia 76ers 95:92

New York Knicks : Minnesota Timberwolves 94:91

Orlando Magic : Utah Jazz 93:97

San Antonio Spurs : Dallas Mavericks 129:91

Sacramento Kings : Portland Trail Blazers 108:96

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.