Cro Copu bo poskušal odtrgati glavo

Foto: Žurnal24 Mirko Filipović se želi posloviti z zmago. (Foto: Pixsell)
Hrvaški MMA zvezdnik Mirko Cro Cop Filipović se bo 19. marca vrnil v ring. Na UFC 128 se bo v oktagonu pomeril z Brendanom Schaubom, ki je že začel s tako imenovanim "trash talkom".
Oglej si celoten članek
Jaz ga morda spoštujem še bolj od Mira in Barryja, toda spoštovanje bom pokazal na nekoliko drugačen način. V ringu prav iz spoštovanja do nasprotnika poskušam dati vse od sebe. To je moj način. Grem v ring in nasprotniku poskušam odtrgati glavo.
Brendan Schaub

Mirko Cro Cop Filipović je nazadnje stal v ringu lanskega septembra, ko mu je Frank Mir na UFC 119 zadal boleč poraz. Hrvaški zvezdnik mešanih borilnih veščin (MMA) se bo svojim navijačem poskušal odkupiti 19. marca, ko ga na UFC 128 čaka borba z Brendanom Schaubom (7 zmag in le en poraz). Slednji je že začel ogrevati ozračje. Sicer pravi, da je Filipović njegov heroj iz otroštva, a mu bo spoštovanje pokazal ne nekoliko drugačen način. "V ringu zagotovo ne bo objemanja. Menim, da sta Frank Mir in Pat Barry imela preveč spoštovanja do Cro Copa. Zaradi spoštovanja ga nista poskušala uničiti do konca. Nista imela ubijalskega instinkta,“ je dejal pogumni Schaub, ki je nazadnje slavil proti Gabrielu Gonzagi. "Jaz ga morda spoštujem še bolj od Mira in Barryja, toda spoštovanje bom pokazal na nekoliko drugačen način. V ringu prav iz spoštovanja do nasprotnika poskušam dati vse od sebe. To je moj način. Grem v ring in nasprotniku poskušam odtrgati glavo,“ je zaključil Schaub. Američanu 19. marca v New Yerseyju zagotovo ne bo lahko, saj je Hrvat že napovedal, da bo znova dobri stari Mirko Cro Cop Filipović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.