Šport
31 ogledov

Cro Copu bo poskušal odtrgati glavo

Mirko Filipović se želi posloviti z zmago. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Hrvaški MMA zvezdnik Mirko Cro Cop Filipović se bo 19. marca vrnil v ring. Na UFC 128 se bo v oktagonu pomeril z Brendanom Schaubom, ki je že začel s tako imenovanim "trash talkom".
Jaz ga morda spoštujem še bolj od Mira in Barryja, toda spoštovanje bom pokazal na nekoliko drugačen način. V ringu prav iz spoštovanja do nasprotnika poskušam dati vse od sebe. To je moj način. Grem v ring in nasprotniku poskušam odtrgati glavo.
Brendan Schaub

Mirko Cro Cop Filipović je nazadnje stal v ringu lanskega septembra, ko mu je Frank Mir na UFC 119 zadal boleč poraz. Hrvaški zvezdnik mešanih borilnih veščin (MMA) se bo svojim navijačem poskušal odkupiti 19. marca, ko ga na UFC 128 čaka borba z Brendanom Schaubom (7 zmag in le en poraz). Slednji je že začel ogrevati ozračje. Sicer pravi, da je Filipović njegov heroj iz otroštva, a mu bo spoštovanje pokazal ne nekoliko drugačen način. "V ringu zagotovo ne bo objemanja. Menim, da sta Frank Mir in Pat Barry imela preveč spoštovanja do Cro Copa. Zaradi spoštovanja ga nista poskušala uničiti do konca. Nista imela ubijalskega instinkta,“ je dejal pogumni Schaub, ki je nazadnje slavil proti Gabrielu Gonzagi. "Jaz ga morda spoštujem še bolj od Mira in Barryja, toda spoštovanje bom pokazal na nekoliko drugačen način. V ringu prav iz spoštovanja do nasprotnika poskušam dati vse od sebe. To je moj način. Grem v ring in nasprotniku poskušam odtrgati glavo,“ je zaključil Schaub. Američanu 19. marca v New Yerseyju zagotovo ne bo lahko, saj je Hrvat že napovedal, da bo znova dobri stari Mirko Cro Cop Filipović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.