Cruyff: "Barcelona ne potrebuje Neymarja"

Foto: EPA
Foto: EPA
Legenda katalonskega nogometnega giganta, Nizozemec Johan Cruyff, je dejal, da španski podprvaki ne potrebujejo brazilskega virtuoza Neymarja ...
Oglej si celoten članek

Johan Cruyff je za katalonsko radijsko oddajo spregovoril o nekaterih temah, ki so povezane z Barcelono. Spregovoril je o tem, da se nekatere nogometaše primerja s plačanci, ki jih zanima le denar, o Neymarju, svojem odnosu z vodstvom katalonskega kluba in o njegovem mnenju glede politike "Blaugrane".

"Bil sem najboljši na svetu in so mi govorili, da sem plačanec. Ali mislite, da ima najboljši na svetu probleme z denarjem?" je nizozemski strokovnjak dejal na obtožbe, da je bil kot nogometaš tudi sam le lovec na denar.

Nekdanji član zlate generacije Ajaxa je povedal, da z vodstvom Barcelone nima nikakršnega odnosa. "Sicer pa sam nimam nobenega odnosa z vodstvom Barcelone. Ne vem, ali je to dobro ali slabo, a tako je. Odšel sem, ker sem star 65 let in je čas, da se upokojim."

Spregovoril je tudi o prestopih. Razume odločitev Tita Vilanove, da je iz Arsenala pripeljal Alexa Songa, trdi pa, da Katalonci ne potrebujejo zvezdnika Santosa, Neymarja.

"Razumem Titovo odločitev, da pripelje Songa, saj je ta zakrpal vrzel, ki se je pokazala na položaju, kjer on igra. Glede Neymarja pa ... Ali Barcelona potrebuje zadetke, da bi morala pripeljati Neymarja? Ne. Če pogledate, koliko golov dosegajo, je jasno, da na tej poziciji že imajo zelo dobre igralce," je glede možne brazilske okrepitve povedal Cruyff.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.