Šport > Nogomet
39 ogledov

Cruyff: "Barcelona ne potrebuje Neymarja"

johan cruyff EPA
Legenda katalonskega nogometnega giganta, Nizozemec Johan Cruyff, je dejal, da španski podprvaki ne potrebujejo brazilskega virtuoza Neymarja ...

Johan Cruyff je za katalonsko radijsko oddajo spregovoril o nekaterih temah, ki so povezane z Barcelono. Spregovoril je o tem, da se nekatere nogometaše primerja s plačanci, ki jih zanima le denar, o Neymarju, svojem odnosu z vodstvom katalonskega kluba in o njegovem mnenju glede politike "Blaugrane".

"Bil sem najboljši na svetu in so mi govorili, da sem plačanec. Ali mislite, da ima najboljši na svetu probleme z denarjem?" je nizozemski strokovnjak dejal na obtožbe, da je bil kot nogometaš tudi sam le lovec na denar.

Nekdanji član zlate generacije Ajaxa je povedal, da z vodstvom Barcelone nima nikakršnega odnosa. "Sicer pa sam nimam nobenega odnosa z vodstvom Barcelone. Ne vem, ali je to dobro ali slabo, a tako je. Odšel sem, ker sem star 65 let in je čas, da se upokojim."

Spregovoril je tudi o prestopih. Razume odločitev Tita Vilanove, da je iz Arsenala pripeljal Alexa Songa, trdi pa, da Katalonci ne potrebujejo zvezdnika Santosa, Neymarja.

"Razumem Titovo odločitev, da pripelje Songa, saj je ta zakrpal vrzel, ki se je pokazala na položaju, kjer on igra. Glede Neymarja pa ... Ali Barcelona potrebuje zadetke, da bi morala pripeljati Neymarja? Ne. Če pogledate, koliko golov dosegajo, je jasno, da na tej poziciji že imajo zelo dobre igralce," je glede možne brazilske okrepitve povedal Cruyff.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.