Crvena zvezda na pragu novega naslova

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tudi druga tekma finalne serije regionalne košarkarske lige se je razpletla po željah srbske ekipe.
Oglej si celoten članek

V Beogradu je Crvena zvezda premagala podgoriško Budućnost (85:79) in povedla z 2:0 v zmagah. Za potrditev naslova Srbi potrebujejo še eno zmago. Naslednje srečanje bo v soboto v črnogorski prestolnici.

DP Olimpija po drami še čaka na tekmeca v finalu

Po prvem polčasu je sicer kazalo na gladko zmago Zvezde, saj je po dvajsetih minutah vodila za 14 točk. V tretji četrtini so gostje prišli do preobrata in v zadnji del prinesli sedem točk naskoka. Toda v sklepnih desetih minutah niso našli poti do koša domačih in klonili.

Najboljši strelec rdeče-belih je bil Ognjen Dobrić, dosegel je 27 točk. Za goste je Danilo Nikolić zbral 26 točk in osem skokov.

ABA, finale (2. tekma):

Crvena zvezda - Budućnost 85:79 (30:17, 25:24, 8:29, 22:9)  /2:0/
Dobrić 27, Loyd (6 as) 16; Nikolić (8 sk) 26.

/X:Y/ - izid v zmagah; igrajo na tri zmage

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.