Crvena Zvezda ob boku velikanov

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Beograjska Crvena zvezda je bila povabljena na prvi simpozij v Manchestru, kjer se bodo predstavili muzeji nekaterih najtrofejnejših evropskih klubov.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je na Marakano prišlo vabilo k udeležbi na simpoziju v Manchestru, kjer se bodo nekateri najtrofejnejši evropski klubi predstavili z vsebino svojih muzejev. Izmed angleških klubov bodo sodelovali tudi Leeds United, Wolverhampton in Liverpool, s katerimi se je Crvena Zvezda tudi pomerila v okviru evropskih tekmovanj. Manjkal ne bo niti novodobni velikan Manchester City.

Kot predstavnik Zvezde bo v Anglijo potoval kustos muzeja na Marakani, Predrag Trkulja. "Ta simpozij bo na sporedu prvič, v prihodnjih letih pa želijo, da postane tradicija in da se število sodelujočih še poveča. Predvideno je, da bodo vsi klubi predstavili svoje velike osebnosti, trofeje in velike trenutke v zgodovini, kar je meni, kot predstavniku najtrofejnejšega kluba na naših prostorih, še posebej v zadovoljstvo. Pripravili smo veliko video materiala, katerega del je posebej namenjen tudi dvobojem proti drugim sodelujočim klubom," je svoje zadovoljstvo izrazil Trkulja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.