Šport > Nogomet
25 ogledov

Crvena Zvezda ob boku velikanov

crvena zvezda partizan derbi navijači Reuters
Beograjska Crvena zvezda je bila povabljena na prvi simpozij v Manchestru, kjer se bodo predstavili muzeji nekaterih najtrofejnejših evropskih klubov.

Pred nekaj dnevi je na Marakano prišlo vabilo k udeležbi na simpoziju v Manchestru, kjer se bodo nekateri najtrofejnejši evropski klubi predstavili z vsebino svojih muzejev. Izmed angleških klubov bodo sodelovali tudi Leeds United, Wolverhampton in Liverpool, s katerimi se je Crvena Zvezda tudi pomerila v okviru evropskih tekmovanj. Manjkal ne bo niti novodobni velikan Manchester City.

Kot predstavnik Zvezde bo v Anglijo potoval kustos muzeja na Marakani, Predrag Trkulja. "Ta simpozij bo na sporedu prvič, v prihodnjih letih pa želijo, da postane tradicija in da se število sodelujočih še poveča. Predvideno je, da bodo vsi klubi predstavili svoje velike osebnosti, trofeje in velike trenutke v zgodovini, kar je meni, kot predstavniku najtrofejnejšega kluba na naših prostorih, še posebej v zadovoljstvo. Pripravili smo veliko video materiala, katerega del je posebej namenjen tudi dvobojem proti drugim sodelujočim klubom," je svoje zadovoljstvo izrazil Trkulja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.