CSKA osmič zapored na final four

Foto: Epa evroliga
Znani so tri udeleženci zaključnega turnirja.
Oglej si celoten članek

Košarkarji CSKA Moskve so tretji udeleženci zaključnega turnirja evrolige. Mesto v Vitorii na severu Španije, kjer se bodo najboljše štiri ekipe v Evropi srečale od 17. do 19. maja, so si priigrali z zmago v četrti tekmi četrtfinala prav proti gostiteljem 'final foura', Baskonii, z 92:83.

Na drugi današnji tekmi je Barcelona premagala Efes Pilsen z 82:72 in izsilila odločilno peto tekmo, ki bo 1. maja v Istanbulu. Slovenski reprezentant Jaka Blažič je uspeh soigralcev spremljal s klopi.

Četrtfinalno serijo na tri zmage so najhitreje končali branilci naslova, košarkarji Real Madrida, ki so grški Panathinaikos odpravili s 3:0. Eno tekmo več so potrebovali igralci Fenerbahčeja, vodilni po rednem delu, ki so odpor Žalgirisa strli s 3:1. Njihov tekmec v polfinalu bo CSKA Moskva, ki je danes osmič zapored postala udeleženka zaključnega turnirja.

Evroliga, izidi:

Baskonia Vitoria - CSKA Moskva 83:92
(CSKA Moskva je dobila serijo s 3:1 v zmagah)

Barcelona - Anadolu Efes Istanbul 82:72
(Jaka Blažič ni igral za Barcelono)
(Barcelona je serijo izenačila na 2:2)

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.