Curry ni nasedel LeBronovi izmišljotini

Foto: Instagram
Foto: Instagram
LeBron James je kljub posledicam udarca v oko dosegel zmagovito trojko za zmago nad Golden State Warriors.
Oglej si celoten članek

Los Angeles Lakers so v tekmi za sedmo mesto zahodne konfernce premagali Golden State Warriors (103:100) in s tem potrdili nastop v končnici. Bojevniki se bodo za zadnjo preostalo vstopnico pomerili z Memphis Grizzlies. 

NBA Preobrat Jezernikov, LeBron s trojko potopil Bojevnike

Sinočnjo tekmo je v korist jezernikov s trojko minuto pred koncem odločil LeBron James. Najkoristnejši igralec lanskega finala, v katerem so LA Lakers porazili Miami Heat Gorana Dragića, je bil natančen kljub zamegljenemu vidu, potem ko ga je minuto prej s prstom v oko dregnil Draymond Green

"Dobesedno sem videl tri obroče. Ciljal sem srednjega," je v pogovoru za ESPN trdil "Kralj James". Podrobnosti junaškega podviga je po tekmi hitel razlagati tudi rivalu Stephu Curryju, a je ta ob tem le zamahnil z roko. 

Superzvezdnika ste se po koncu tekme prijateljsko objela in izmenjala nekaj besed. Točna vsebina njunega pogovora (še) ni znana, je pa iz kretenj razvidno, da Curry ne verjame LeBronovi zgodbi o trojnem vidu.

O zmagoviti trojki štirikratnega prvaka lige NBA je Curry kasneje povedal: "Sijajen met. Najboljši igralci vseh časov dosegajo izjemne koše."

Curry je v 40 minutah in pol dosegel 37 točk, sedem skokov in tri podaje. James, ki je na parketu preživel 35 minut, je vpisal trojnega dvojčka z 22 točkami, 11 skoki in 10 podajami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.