Šport > Košarka
2886 ogledov

Curry ni nasedel LeBronovi izmišljotini

lebron james steph curry Instagram
LeBron James je kljub posledicam udarca v oko dosegel zmagovito trojko za zmago nad Golden State Warriors.

Los Angeles Lakers so v tekmi za sedmo mesto zahodne konfernce premagali Golden State Warriors (103:100) in s tem potrdili nastop v končnici. Bojevniki se bodo za zadnjo preostalo vstopnico pomerili z Memphis Grizzlies. 

Stephen Curry LeBrona James Lakers Warriors NBA Šport Preobrat Jezernikov, LeBron s trojko potopil Bojevnike

Sinočnjo tekmo je v korist jezernikov s trojko minuto pred koncem odločil LeBron James. Najkoristnejši igralec lanskega finala, v katerem so LA Lakers porazili Miami Heat Gorana Dragića, je bil natančen kljub zamegljenemu vidu, potem ko ga je minuto prej s prstom v oko dregnil Draymond Green

"Dobesedno sem videl tri obroče. Ciljal sem srednjega," je v pogovoru za ESPN trdil "Kralj James". Podrobnosti junaškega podviga je po tekmi hitel razlagati tudi rivalu Stephu Curryju, a je ta ob tem le zamahnil z roko. 

Superzvezdnika ste se po koncu tekme prijateljsko objela in izmenjala nekaj besed. Točna vsebina njunega pogovora (še) ni znana, je pa iz kretenj razvidno, da Curry ne verjame LeBronovi zgodbi o trojnem vidu.

O zmagoviti trojki štirikratnega prvaka lige NBA je Curry kasneje povedal: "Sijajen met. Najboljši igralci vseh časov dosegajo izjemne koše."

Curry je v 40 minutah in pol dosegel 37 točk, sedem skokov in tri podaje. James, ki je na parketu preživel 35 minut, je vpisal trojnega dvojčka z 22 točkami, 11 skoki in 10 podajami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Los Angeles Lakers (@lakers)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.