Italijanski selektor divjal in norel tudi po srbsko: "Ajde u pi** mater!"

Foto: Epa
Foto: Epa
Po zmagi Italije nad Srbijo na letošnjem Eurobasket si italijanski selektor ni mogel pomagati. Čustva so privrela na dan.
Oglej si celoten članek

Italijanska reprezentanca je presenetljivo premagala prve favorite letošnjega evropskega prvenstva v košarki Srbe. Italijane v četrtfinalu čakajo Francozi, zmagovalec tega dvoboja pa se bo v polfinalu srečal z boljšim v dvoboju med Slovenijo in Poljsko. 
Italijani se v obračunu s Srbi niso predali. V zadnjem delu igre so ustvarili prednost, ki so jo zadržali do konca tekme. 

Obračun je zaznamovala izključitev italijanskega selektorja Gianmarca Pozzecca. Pozzecco je bil izključen v tretji četrtini po tem, ko je dobil drugo tehnično napako zaradi prigovarjanja sodnikom. Izključitev je igralce dodatno podžgala, je na tiskovni konferenci po tekmi dejal Marco Spissu, ki je dal 22 točk. 

Pozzecco je želel zmago proslaviti z ekipo, a mu po koncu tekme niso pustili na parket. Strokovni štab ga je moral napeti vse sile, da so ga zadržali za reklamnimi panoji.  

Svojo čustveno plat je pokazal tudi v izjavah po tekmi. V eni od njih pa pokazal, da mu tudi bolj barvite besedne zveze s področja nekdanje Jugoslavije niso tuje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.