Cvijanović zapustil Rijeko

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Člani Rijeke so že začeli svoje kratke počitnice, toda v pisarnah ekipe nekdanjega slovenskega selektorja ni počitka.
Oglej si celoten članek

Prvi, ki je zapustil Kantrido, je ravno slovenski reprezentant Goran Cvijanović, s katerim Rijeka pričakovano ni podaljšala pogodbe, potem ko je v spomladanskem delu nekdanji član Maribora igral zelo malo.

Nekdanji selektor Slovenije Matjaž Kek se je s sodelavci zahvalil tudi Marku Vešoviću, posojenemu članu Torina, ki je bil nezadovoljen s statusom na Kvarnerju. Rijeka se bo za sodelovanje verjetno dogovorila tudi z Interjem iz Zaprešića, h kateremu bi ob izpadu Zadra v drugoligaško tekmovanje pošiljala igralce na kaljenje v 1. HNL.

Vprašljivo je tudi podaljšanje sodelovanja s španskim vezistom Álexom Fernándezom, ki je pokazal nesporno kakovost, toda podaljšanje njegove posoje iz Espanyola visi zaradi težav s poškodbami in operacije trebušnega zida.

Rijeka je seveda že oznanila prihod še enega občasnega slovenskega reprezentanta Romana Bezjaka, ki se bo na Kantridi pridružil za tekmo z Anglijo vpoklicanemu Miralu Samardžiću. Kek bo z varovanci priprave znova začel zelo zgodaj, saj bodo Rečani že 16. in 23. julija odigrali tekmi drugega predkola Lige Evropa. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.