Šport
23 ogledov

Cvijanović zapustil Rijeko

Goran Cvijanović Moises Rijeka Zadar Kantrida HNL Facebook
Člani Rijeke so že začeli svoje kratke počitnice, toda v pisarnah ekipe nekdanjega slovenskega selektorja ni počitka.

Prvi, ki je zapustil Kantrido, je ravno slovenski reprezentant Goran Cvijanović, s katerim Rijeka pričakovano ni podaljšala pogodbe, potem ko je v spomladanskem delu nekdanji član Maribora igral zelo malo.

Nekdanji selektor Slovenije Matjaž Kek se je s sodelavci zahvalil tudi Marku Vešoviću, posojenemu članu Torina, ki je bil nezadovoljen s statusom na Kvarnerju. Rijeka se bo za sodelovanje verjetno dogovorila tudi z Interjem iz Zaprešića, h kateremu bi ob izpadu Zadra v drugoligaško tekmovanje pošiljala igralce na kaljenje v 1. HNL.

Vprašljivo je tudi podaljšanje sodelovanja s španskim vezistom Álexom Fernándezom, ki je pokazal nesporno kakovost, toda podaljšanje njegove posoje iz Espanyola visi zaradi težav s poškodbami in operacije trebušnega zida.

Rijeka je seveda že oznanila prihod še enega občasnega slovenskega reprezentanta Romana Bezjaka, ki se bo na Kantridi pridružil za tekmo z Anglijo vpoklicanemu Miralu Samardžiću. Kek bo z varovanci priprave znova začel zelo zgodaj, saj bodo Rečani že 16. in 23. julija odigrali tekmi drugega predkola Lige Evropa. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.