Šport > Nogomet
28 ogledov

Kek bo formo pilil v Sloveniji

rijeka trening EPA
Nogometaši Rijeke bodo prvenstvo zaključili z gostovanjem pri Dinamu, del priprav na novo sezono pa že bodo tradicionalno opravili v Sloveniji.

"Rad bi čestital Dinamu za osvojitev dvojne krone. Mi se želimo na zadnji tekmi v sezoni v lepi luči predstaviti proti najboljši ekipi. Imamo svoj cilj in upam, da bomo spremljali kakovosten dvoboj," je pred jutrišnjim gostovanjem v Maksimirju pri prvaku Dinamu dejal Matjaž Kek, ki je svojo Rijeko popeljal do drugega mesta v hrvaškem prvenstvu.

Zasedba iz Kantride si je tako zagotovila evropsko vstopnico, del priprav na novo sezono pa bo ponovno opravila v Kranjski Gori, kjer je Rijeka v tamkajšnjem hotelu Kompas gostovala že dvakrat. 

"Začeli bomo 10. junija v domačih Fužinah, nato bomo odigrali pripravljalno tekmo na Reki, sledila pa bo pot v Kranjsko Goro, kjer bomo odigrali štiri tekme. Generalko za novo sezono bomo odigrali na domači Kantridi," je pojasnil Kek, ki bo novo evropsko zgodbo začel v drugem predkrogu Evropske lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.