Šport > Nogomet
56 ogledov

''Prosim vas, nikoli več ne sodite''

matjaž kek rijeka dinamo Rtl.hr
Matjaž Kek je imel po prvi polfinalni tekmi hrvaškega pokala, ki se je končala z zmago Dinama (2:1), veliko pripomb na sojenje Bruna Marića.

Dinamo Zagreb je na prvem polfinalnem obračunu na domačem stadionu Maksimir premagal Rijeko (2:1), po tekmi pa je prišlo do verbalnega obračunavanja med slovenskim trenerjem Matjažem Kekom in glavnim sodnikom Brunom Marićem.

''Prosim vas, nikoli več ne sodite, prosim,'' je sodniku dejal nekdanji slovenski selektor, Marić pa mu je zagrozil: ''Samo še eno besedo in prijavil vas bom.'' Kek se ni dal: ''Samo pogovarjam se, ogoljufali ste nas,'' je odvrnil.

Jabolko spora sega v 76. minuto pokalnega srečanja, ko so nogometaši Rijeke po prekršku nad Ivanom Tomečakom zahtevali enajstmetrovko. Branilec Rijeke je sicer kasneje zanikal, da je bil kontakt vreden najstrožje kazen. ''To je bila težka situacija za sodnika, vendar mislim, da je bilo vse v skladu s pravili. Sodnik ni naredil napake, ker ni dosodil enajstmetrovke,'' je priznal Tomečak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.