''Da je 17-letnik tako nesramen...''

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski tenisač Fernando Verdasco je bil po porazu proti kvalifikantu Andreju Rublevu razočaran nad potezami 17-letnega Rusa.
Oglej si celoten članek

Andrej Rublev je v prvem krogu turnirja ATP 500 v Barceloni senzacionalno izločil nekdanjega zmagovalca (2010) Fernanda Verdasca. Španec, ki je v Indian Wellsu premagal slavnejšega rojaka Rafaela Nadala, je na tiskovni konferenci pojasnil, da fizično ni bil pripravljen na obračun s 17-letnim izzivalcem.
Foto: EPA andrej rublev ''Ne preseneča me, da sem se tako slabo počutil. Po turneji po ZDA in Monte Carlu sem bil povsem izmučen. Vedem sem, da bom težko ostal v formi,'' je povedal Verdasco in dodal, da je razmišljal o odpovedi udeležbe, v nasprotno pa ga je prepričal nekdanji selektor španske reprezentance in direktor turnirja Albert Costa.

''Še nikoli prej ga nisem videl igrati in s takšnimi igralci je vedno težko. Bil je zelo agresiven, kot bi igral loterijo. Zadel je vse črte,'' je povedal Španec in se v isti sapi pritožil nad vedenjem mladega tenisača. ''Presenečen sem bil, da je 17-letnik lahko tako nesramen,'' je dejal, ob tem pa ni natančno pojasnil, s čim si je Rublev zaslužil očitke.

Mladega tenisača so po zmagi vprašali, če je bil na igrišču nespoštljiv do svojega nasprotnika. ''Kaj mislite s tem, nespoštljiv? On je velik tenisač, eden najboljših na Touru. Nič slabega nisem rekel o njem, a včasih te ob nori točki premagajo čustva. Tudi Ronaldo to počne, pa nihče ne pravi, da je nespoštljiv,'' se je branil Rublev, ki je v katalonski prestolnici vpisal največjo zmago v njegovi karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.