Dallas ima novo skrivno orožje, koši padali kot za stavo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Lastnik teksaške franšize je pokazal svoje zavidljive košarkarske sposobnosti.
Oglej si celoten članek

Mark Cuban, lastnik košarkarske ekipe Dallas Mavericks, ni samo uspešen poslovnež, temveč se lahko poohvali tudi z izjemnimi košarkarskimi veščinami.

Štiriinšestdesetletni ameriški milijarder se je pred dnevi potil na triurnem treningu s priznanim košarkarskim trenerjem Chrisom "Lethal Shooter" Matthewsom.

"Mark Cuban je sinoči treniral skoraj tri ure. Njegova predanost igri je neverjetna, ni hotel zapustiti igrišča. Samo tako naprej, brat moj. Kmalu se spet vidiva," je posnetku, na katerem ameriški poslovnež zadeva koš za košem, pripisal slavni trener.

V Dallasu so po koncu lanske sezone poskrbeli za nekaj kadrovskih premikov, v iskanju manjkajočih členov, ki bi Luki Dončiću lahko pomagali do šampionskega prstana, pa jim očitno ne bo treba iskati dlje od klubskih pisarn.

Po spletu se namreč že širijo šaljivi zapisi, da bi Cuban v začetni peterki lahko zamenjal Spencerja Dinwiddieja.

Cuban je velik ljubitelj igre pod obročema in eden najbolj strastnih navijačev njegovega moštva, katerega redno spodbuja z roba igrišča. Prav tako je aktiven akter na področju razvoja in prihodnosti NBA košarke.

Če kaj, potem priloženi posnetek dokazuje, da njegova strast do igre presega poslovne ambicije z lastništvom NBA franšize.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.