Šport > Košarka
23557 ogledov

Dallas ima novo skrivno orožje, koši padali kot za stavo

Luka Dončić in Mark Cuban Profimedia
Lastnik teksaške franšize je pokazal svoje zavidljive košarkarske sposobnosti.

Mark Cuban, lastnik košarkarske ekipe Dallas Mavericks, ni samo uspešen poslovnež, temveč se lahko poohvali tudi z izjemnimi košarkarskimi veščinami.

Štiriinšestdesetletni ameriški milijarder se je pred dnevi potil na triurnem treningu s priznanim košarkarskim trenerjem Chrisom "Lethal Shooter" Matthewsom.

"Mark Cuban je sinoči treniral skoraj tri ure. Njegova predanost igri je neverjetna, ni hotel zapustiti igrišča. Samo tako naprej, brat moj. Kmalu se spet vidiva," je posnetku, na katerem ameriški poslovnež zadeva koš za košem, pripisal slavni trener.

V Dallasu so po koncu lanske sezone poskrbeli za nekaj kadrovskih premikov, v iskanju manjkajočih členov, ki bi Luki Dončiću lahko pomagali do šampionskega prstana, pa jim očitno ne bo treba iskati dlje od klubskih pisarn.

Po spletu se namreč že širijo šaljivi zapisi, da bi Cuban v začetni peterki lahko zamenjal Spencerja Dinwiddieja.

Cuban je velik ljubitelj igre pod obročema in eden najbolj strastnih navijačev njegovega moštva, katerega redno spodbuja z roba igrišča. Prav tako je aktiven akter na področju razvoja in prihodnosti NBA košarke.

Če kaj, potem priloženi posnetek dokazuje, da njegova strast do igre presega poslovne ambicije z lastništvom NBA franšize.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice