Šport > Košarka
68873 ogledov

Poljski košarkar razkril pomen fotografije z Dončićem

Instagram
Poljski reprezentant je bil deležen veliko pozornosti zaradi viralne fotografije v družbi dveh velikanov NBA košarke.

Poljski reprezentančni branilec AJ Slaughter je na prizorišču evropskega prvenstva v Berlinu izkoristil proste trenutke za fotografiranje ob Luki Dončiću in Nikoli Jokiću. Slednji je za to priložnost celo pestoval njegovega sina.

Nastala fotografija, ki se je z veliko hitrostjo razširila po svetovnem spletu, pa ni zgolj ovekovečen prizor druženja treh košarkarjev, temveč ima po besedah Slaughterja tudi globlji pomen.

"Zahvaljujem se fantoma, ker sta bila tako prijazna, da sta se fotografirala z mano in mojim sinom. Za trenutek sem moral požreti svoj ponos in ju prositi za fotografijo," je za Basketnews priznal Slaughter.

"Z veseljem sta se fotografirala z nama, dobila pa sva spomin za vse življenje. Ko bo fant odrasel, bo spoznal, s kom je na sliki. Takrat se mi bo zahvalil. Še en utrinek z EuroBasketa 2022," je dodal Poljak.

Ob nastanku fotografije so bili vsi trije košarkarji še v igri za odličja na EP. Prva se je v osmini finala poslovila Srbija, nato pa v četrtfinalu še Slovenija.

EuroBasket 2022 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Številni uporabniki družbenih omrežij se ob tem naslajali nad dejstvom, da je Slaughter edini preostali košarkar na turnirju.

"Držite mi otroka, mene čaka polfinale," so prizor pospremili pri Basketnewsu.

Fotografija je bila posneta nekaj dni pred tem, ko je Poljska v četrtfinalu z 90:87 šokirala favorizirano Slovenijo in s tem končala naše sanje o ubranitvi evropskega zlata. Slaughter je na tisti tekmi prispeval 16 točk (4/6 za dve, 2/8 za tri, 2/3 prosti meti), šest skokov, štiri podaje in tri ukradene žoge. 

Poljaki so nato v boju za finale pogoreli na celi črti proti Francozom, v nedeljo pa se bodo v tekmi za bron pomerili z Nemci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BasketNews (@basketnews)

Komentarjev 1
  • Megan_Conner 12:23 17.september 2022.

    Amazon je za vsak teden spletnega dela od doma plačal od 6000 do 10.000 evrov. Za prvi mesec sem od Amazona prejel 27.416 € plače. V prostem času delam 3 ure na dan. ček za več podrobnosti...........>>>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑶𝒓𝒅𝑪𝒂𝒔𝒉.𝐶𝐨𝐦

Sorodne novice