Šport > Košarka
6405 ogledov

Takšna bo usoda selektorja Sekulića

Aleksander Sekulić Epa
S porazom slovenske izbrane vrste v četrtfinalu EP je pod vprašajem prihodnost Aleksandra Sekulića.

Predsednik Košarkarske zveze Slovenije (KZS) Matej Erjavec je po velikem razočaranju v četrtfinalu EuroBasketa izkazal podporo in zaupanje selektorju Aleksandru Sekuliću.

EuroBasket 2022 EuroBasket 2022 Šport Navijači v težavah. Kaj storiti?

Štiriinštiridesetletni Sekulić, ki je Slovenijo vodil do četrtega mesta na olimpijskih igrah v Tokiu, na EP ni izpolnil zastavljenega cilja, po izpadu proti Poljski pa je dejal, da bo odločitve glede prihodnosti sprejemal na podlagi analize celotnega prvenstva.

Aleksander Sekulić | Avtor: Epa Epa

"Aleksander Sekulić je odličen trener in ima z nami sklenjeno veljavno pogodbo. To, kar je rekel, pa je seveda normalno, za takšne reči je vedno potrebna analiza. Tudi če bi bili prvaki, bi delali analizo," je zbranim novinarjem povedal Erjavec.

Sporno Šport Je bila Slovenija grobo oškodovana? poljski košarkarji Evforični Šport "Bolj kot so Slovenci jokali, bolj nas je podžgalo"
Komentarjev 2
  • radovednica 10:59 15.september 2022.

    Tega Sekulića s prvim prevozom poslati tja, od koder so njegovi predniki ali on sam. Drugo, te cepce na Košarkarki zvezi odstraniti, da se nikoli več ne pojavijo nikjer (Erjavec, še ne ćefur Nesterović, ostali). Počistiti vso navlako "narejenih zvezdnikov", ...prikaži več nekaterih posrancev že od EP v Ljubljani ne bi smelo biti....