"Mavsi ne bodo zmagali nobene tekme več"

Foto: Epa
Foto: Epa
Legendarni ameriški košarkar je Luki Dončiću in druščini napovedal klavrno usodo.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallas Mavericks so bili pred samo nekaj dnevi na zelo dobri poti, da se Los Angeles Clippers oddolžijo za lanski poraz v prvem krogu končnice.

Šušljalo se je celo o t.i. "metli" (napredovanje s 4:0 v zmagah), preden so se stvari začele nepričakovano zapletati.

Po dveh zaporednih zmagah Mavsov so Clippersi vrnili z enako mero in serijo izenačili na 2-2. K temu je delno pripomogla tudi poškodba Luke Dončića, ki po besedah trenerja Ricka Carlisla igra s hudimi bolečinamu vratu, kar onemogoča prosto gibanje glave in posledično omejuje njegov periferni vid.

Ne kaže dobro V Dallasu obupani, Dončić ne more obrniti glave

Foto: Epa luka dončić

"Mavsi so v težavah," je v oddaji televizijske mreže TNT dejal nekdanji MVP rednega dela NBA sezone in strokovni komentator Charles Barkley.

"Boš pripravil samolepilni listič?" je bil svojo napoved pripravljen pisno podkrepiti eden najboljših košarkarjev vseh časov, ki v karieri niso osvojili šampionskega prstana.

Foto: Profimedia Charles Barkley

"Mavsi ne bodo zmagali nobene tekme več. Izgubili bodo štiri zapored," je sogovornikie šokiral Barkley. "Kar zapiši si. Clippersi so v prednosti. Sinoči sem rekel, da bi Dallas moral zmagati tretjo tekmo. Četrta je bila ključna za njih. Bil sem v položaju, ko smo zmagali prvi dve tekmi v gosteh. Če ne zmagaš naslednjih dveh ... Še enkrat vam povem, Dallas je v težavah," je sklenil 11-kratni udeleženec All-Star tekme.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:52 1. Junij 2021.

    Ta model Čarli B. ima nekaj proti Mavsom in Luki! Verjetno, ker je en belček iz Evrope, ki Američane uči …

  • 11:13 31. Maj 2021.

    dokler ne bojo zamenjali Porzingisa nimajo kaj iskati v boju za prvaka !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.