Šport > Košarka
3856 ogledov

V Dallasu obupani, Dončić ne more obrniti glave

luka dončić Profimedia
Fizično stanje Luke Dončića še naprej povzroča hude preglavice trenerju Dallas Mavericks.

Los Angeles Clippers so s prepričljivo zmago na drugi tekmi uvodnega kroga končnice (106:81) prišli do izenačenja v seriji z Dallas Mavericks na 2-2.

Lažje poškodovani Luka Dončić je v slabih 36 minutah prispeval 19 točk, šest skokov in šest podaj ob zgolj 37,5-odstotnem metu iz igre (9/24) in 14-odstotnem metu izza črte (1/7). Pri gostih sta bila najbolj razpoložena Kawhi Leonard z 29 in Paul George z 20 točkami.

Luka Dončić NBA Šport Dallasu se ob takšni igri ne obeta nič dobrega

Dončić je bil pred četrtim obračunom na seznamu vprašljivih igralcev, a je bilo njegovo stanje v zadnjem hipu zadovoljivo, da se je lahko pojavil na parketu. Kljub temu postaja vse bolj očitno, da 22-letnik igra s hudimi bolečinami v predelu vratu, na kar je po drugem zaporednem porazu opozoril tudi trener Rick Carlisle.

"Boli ga," je bil iskren strateg Dallasa. "Meni se je zdelo, da glave ne more obrniti v levo. Ni mogel pogledati na levo stran ali vratu obrniti proti levi. To je težko za igralca, ki se močno zanaša na periferni vid in že celo življenje igra tako, kot da bi imel glavo na vrtljivem tečaju," je dodal Carlisle.

"Upam, da se bo stanje v prihodnjih dneh izboljšalo, in to konkretno izboljšalo. Imamo dva dni premora pred naslednjo tekmo, kar je dobra novica za obe moštvi, saj sem prepričan, da so potolčeni igralci na obeh straneh. Bolečine v vratu so nedvomno pripomogle k temu, da je Luka iz igre metal samo 9/24. Imel je nekaj neobičajnih problemov," je pojasnil Carlisle.

luka dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 2
  • anne0 17:18 03.junij 2021.

    Zanesljiva in resna kreditna ponudba. Z veseljem vam bomo pomagali pri posojilih med posamezniki, če ste resnični. V partnerstvu smo z ljudmi v dobri veri, ki so vam na voljo 24 ur na dan in 24 ur na dan, da ...prikaži veča se odzovejo na vaše klice in pritožbe. Naše ponudbe posojil se gibljejo od 1.500 do 50.000 EUR s stopnjo 2%. Zadevno dobroimetje se povrne "v obdobju od 12 do 360 mesecev, odvisno od zahtevanega zneska". Upoštevajte, da delamo v vaše zadovoljstvo, eledgefinance@gmail.com prisrčno

  • jakec1575 11:07 31.maj 2021.

    matr, a nimajo pri milijonih za enega vrhunskega fizioterapveta, ki bi ga zrihtal v dnevu dveh.