Šport > Košarka
60 ogledov

Poraz Denverja, Sixers grozijo z metlo

Carmelo Anthony Blazers Nuggets Profimedia
V noči na nedeljo so v ligi NBA odigrali tri tekme končnice.

Denver Nuggets so na četrti tekmi dvoboja proti Portland Trail Blazers izgubili s 95:115, tako da je serija izenačena na 2:2 v zmagah. Vlatko Čančar je odigral osem minut, v tem času pa dosegel šest točk ter po en skok, podajo in blokado.

Tokrat je vlogo prvega moža pri Portlandu prevzel Norman Powell, ki je dosegel 29 točk, od tega štiri trojke ob metu iz igre 11:15. CJ McCollum je za šeste nosilce dodal 21 točk. Pri Zlatih zrnih je spet največ točk, 16, dosegel Nikola Jokić, ki je za tretje nosilce dodal devet skokov, preden je izpustil celotno zadnjo četrtino. Peta tekma dvoboja bo v torek v Denverju.

Luka Dončić ogrevanje Mavs Odštevajo ure Šport V Dallasu trepetajo: Dončić ima velike težave!

Joel Embiid je s 36 točkami dosegel svoj strelski rekord končnice in popeljal Philadelphio do zanesljive zmage 132:103 nad Washington Wizards in vodstva s 3:0 v zmagah. Sixers so iz igre metali skoraj 59-odstotno in bodo imeli že v ponedeljek priložnost, da pometejo z osmimi nosilci.

Na zadnji tekmi večera je vodilna ekipa rednega dela Utah Jazz na tretji medsebojni tekmi zahodne konference proti Memphis Grizzlies odbila napad in zmagala s 121:111. Donovan Mitchell je dosegel 29 točk, od tega deset v zadnjih štirih minutah, Utah pa v zmagah vodi z 2:1.

Goran Dragić Metla Šport Dragić že končal NBA sezono

NBA (končnica), izidi:

VZHOD:
Washington Wizards - Philadelphia 76ers 103:132
- Philadelphia vodi s 3:0 v zmagah

ZAHOD:
Portland Trail Blazers - Denver Nuggets 115:95
- izid v zmagah je izenačen 2:2

Memphis Grizzlies - Utah Jazz 111:121
- Utah vodi v zmagah z 2:0

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice