Šport > Košarka
20990 ogledov

"Naj povem še enkrat, da me boste ja vsi razumeli... Luka, vam je zbrcal riti!"

Luka Dončić in Kawhi Leonard Profimedia
Predstave Luke Dončića, ki je svojo ekipo popeljal do prednosti 2:0 proti Los Angeles Clippers, še vedno odmevajo po celem svetu.

ESPN-ova analitik, ki vodi oddajo First Take, zloglasni Stephen A. Smith je znan po svojem pompoznem tonu glasu ter neposrednih komentarjih brez dlake na jeziku.

Prav v takšnem stilu se je tudi lotil ekipe LA Clippers po njihovem drugem zaporednem porazu na domačem igrišču v prvem krogu končnice proti Dallas Mavericks, ki pred selitvijo serije v Dallas vodi že z 2:0. Še posebej oster je bil do lažne samozavesti obeh največjih zvezdnikov ekipe, Kawhija Leonarda in Paula Georga.

Luka Dončić in Kawhi Leonard | Avtor: Profimedia Profimedia

"Oba sta lagala lastnemu moštvu! Ne lažita svoji ekipi, ne lažita ameriški javnosti na tak način ter ji zatrjujta, da niste zaskrbljeni! Še kako ste zaskrbljeni! In zakaj? Naj vam povem tukaj na ESPN-u... Zato ker so vam zbrcali riti! To se trenutno dogaja z Los Angeles Clippers," je bil v svoji oddaji glasen Stephen A. Smith.

"Imamo situacijo, ko je Kawhi Leonard dosegel 41 točk, in tega se zavedam, a ga to vseeno ne opraviči. Na obeh straneh igrišča je Luka Dončić daleč najboljši igralec v tej seriji! Pika! 22 let, šele drugič v življenju v končnici in naravnost pometa z njimi!

"Opozoril vas je že lani v mehurčku, pokazal vam je, da je tu! Ampak ste videli to nespoštovanje, ki ga je letos pokazal do ekipe Clippers? Preklinja jih v slovenščini, sploh ne razumem, kaj vse jim je povedal, uporablja 'trash talk', Patricku Beverleyu pove, da je premajhen zanj, Kawhiju, da se ne more kosati z njim, kdorkoli že si, ti pove, da si prepočasen. Ves čas 'gobca', ob tem pa jim nasuje 39 točk! 39!"

Luka Dončić in Kawhi Leonard | Avtor: Epa Epa

"In da vam dokončno dokaže svojo stopnjo nespoštovanja, vam v nos zadeva trojke z ene noge, ko se odrine zgolj z levo nogo, kot da bi se igral igrice. Igra se z njimi, ves čas opleta z jezikom in hkrati jih ubija na igrišču."

"Vem, kaj je Kawhi dosegel v prvem polčasu, vem, da je končal tekmo z 41 točkami, toda ko je bilo najbolj potrebno, ga ni bilo tam. Kje za vraga je bil? Ni se ga dalo najti. Ste pa zato lahko najdi Luko."

"In ne krivite mi Paula Georga. Odlično je metal iz igre in kolikor vem, naj bi bil šele druga opcija v ekipi, a je vseeno tekmo končal z 28 točkami. Naredil je svoje."

Luka Dončić in Kawhi Leonard | Avtor: Profimedia Profimedia

"Kawhi Leonard je tisti, ki se v ogledalu vidi s krono na glavi. Kawhi Leonard je tisti, ki nastopa v številnih reklamah, Kawhi Leonard je tisti, ki je LeBronu Jamesu sporočil, da imajo v mestu Los Angeles novega kralja. Lani ga je 'Kralj James' čakal v končnici, a so Clippers zapravili vodstvo 3:1 (proti Denver Nuggets op. p.) v konferenčnem polfinalu."

"In letos, na isti večer, ko se 'Kralj' pojavi v Phoenixu in z Anthonyjem Davisom opravi svoje delo, ker si niso smeli privoščiti, da bi zaostali z 2:0, na isti večer Kawhi in Los Angeles Clippers padejo v luknjo imenovano 0:2. Proti ekipi, ki izgleda bolje, ki ima 22-letnika, ki je boljši od kateregakoli tvojega igralca in ki vas uničuje na igrišču."

"Naj povem še enkrat, da me bodo ja vsi razumeli... Clippers imajo popolnoma zbrcane riti!" je s svojim monologom zaključil eden najbolj kontroverznih analitikov, ki se je svoj čas čudil, zakaj bi katera ekipa na naboru rajši vzela "tistega dečka iz Evrope", kot pa njegovega favorita DeAndre Aytona.

Komentarjev 2
  • dusan72 04:40 28.maj 2021.

    To bi bil lahko soliden članek, če bi se "avtor" pri google prevodu malo bolj potrudil. Ugasnite že ta podn, ker si delate samo sramoto !!!

  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 16:36 27.maj 2021.

    STA naj poSTAne normalna, pomeni z normalnim vodstvom, da bodo lahko zaposleni normalno delali. Pa bo vse rešeno. Komentar na reden zaključek prispevkov.

Sorodne novice