Dallas pripeljal zamenjavo za Dončića

Foto: Epa luka dončić
Ameriški branilec se vrača v teksaško moštvo, kjer bo služil kot prva zamenjava za Luko Dončića.
Oglej si celoten članek

Vodstvo Dallas Mavericks je pripeljalo novega košarkarja, 27-letnega organizatorja igre Treya Burka, ki se bo ekipi pridružil v nadaljevanju sezone konec julija.

Po poročanju novinarja The Athletic Shamsa Charania bo Burke zavzel mesto centra Willieja Cauley-Steina, ki se zaradi rojstva v družini ne namerava udeležiti zaključka lige v Orlandu.

Tako bo Dallas ostal pri maksimalnem številu igralcev - 15 - in hkrati rešil manko na mestu organizatorja igre po poškodbi Jalena Brunsona.

Burke je lani že nastopal za Mavericks (povprečje 9,7 točke, 2,6 podaje), v tej sezoni pa je bil član Philadelphie, za katero je odigral 25 tekem in zbral po 5,9 točke ter 2,1 podaje.

Burke, ki je bil na univerzi v Michiganu med najbolj nadarjenimi igralci, bo po poročanju istega vira menjava Luki Dončiću na mestu organizatorja. Prednost naj bi dobil pred veteranom J.J.-jem Bareo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.