Šport > Košarka
13106 ogledov

Dallas pripeljal zamenjavo za Dončića

luka dončić Epa
Ameriški branilec se vrača v teksaško moštvo, kjer bo služil kot prva zamenjava za Luko Dončića.

Vodstvo Dallas Mavericks je pripeljalo novega košarkarja, 27-letnega organizatorja igre Treya Burka, ki se bo ekipi pridružil v nadaljevanju sezone konec julija.

Po poročanju novinarja The Athletic Shamsa Charania bo Burke zavzel mesto centra Willieja Cauley-Steina, ki se zaradi rojstva v družini ne namerava udeležiti zaključka lige v Orlandu.

Tako bo Dallas ostal pri maksimalnem številu igralcev - 15 - in hkrati rešil manko na mestu organizatorja igre po poškodbi Jalena Brunsona.

Burke je lani že nastopal za Mavericks (povprečje 9,7 točke, 2,6 podaje), v tej sezoni pa je bil član Philadelphie, za katero je odigral 25 tekem in zbral po 5,9 točke ter 2,1 podaje.

Burke, ki je bil na univerzi v Michiganu med najbolj nadarjenimi igralci, bo po poročanju istega vira menjava Luki Dončiću na mestu organizatorja. Prednost naj bi dobil pred veteranom J.J.-jem Bareo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice