Šport
94384 ogledov

Kar je Dončić storil Đokoviću, odmeva po celi Srbiji

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Številni svetovno znani športniki so se postavili v bran najboljšemu tenisaču na svetu.

Na polemiko o Novaku Đokoviću, organizatorju teniškega turnirja Adria Tour, kjer se je z novim koronavirisom okužilo več tenisačev, tudi Đoković, so reagirali številni znani obrazi iz sveta športa.

Potem ko je z zapisom podporo rojaku izrekel  NBA-jevec Bogdan Bogdanović, se je oglasil tudi Luka Dončić, ki je komentiral košarkarjev zapis.

novak đoković Dovolj ima Šport Đokovićevemu trenerju prekipelo: "Novak, odstopi!"

bojan bogdanović | Avtor: Epa Epa

"Žal mi je zaradi vsega, kar se trenutno dogaja Novaku. Vem, da je imel samo najboljše namene, tako kot vedno doslej, ko se je nečesa lotil. Ne pozabimo, koliko je Đoković dal navijačem in srbskemu narodu. On je del Srbije in vedno bo naš šampion. Nole, ti si inspiracija in vedno bo tako. Želim ti hitro okrevanje in zdrži v teh težkih razmerah," je zapisal član Sacramento Kings.

Luka Dončić Podrobnosti Šport Kljub porastu okužb se kolesje lige NBA pomika naprej
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Žao mi je zbog nemilih dogadjaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion. @djokernole Inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima. 🇷🇸❤️ I am truly sad about everything that is happening to Novak. I know that the best intention was behind everything, as before, in everything he did. Let’s not forget now how much he has given to fans around the world, and especially to our Serbia and our people. He is part of Serbia and will always be a champion for our country. @djokernole you are an inspiration for many, it will always be like that. I wish you a speedy recovery, we all must persevere in this difficult time.

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on

Objava se je dotaknila tudi Dončića, ki sicer ni bil pretirano zgovoren, saj se je odzval samo s čustvenimi simboli. Košarkar Dallas Mavericks je v podporo zapisani vsebini objavil več simbolov napetih bicepsov in dodal roki, sklenjeni v molitev.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Nastalo situacijo na Balkanu, kjer beležijo porast okužb s koronavirusom, delno pa naj bi k temu pripomogel prav dobrodelni teniški turnir, je komentiral tudi Đokovićev nekdanji trener Boris Becker.

"Zagovarjal bom Novaka. Mislim, da so kritke neupravičene. Vsi so zaigrali s pravimi nameni. Morda sta bili zabava in košarka res odveč, a tudi jaz sem bil nekoč star 30 let in sem užival v druženju s prijatelji. Danes so vsepovsdo kamere, kar je nevarno. Upam, da bodo vsi čim prej ozdraveli in se bo tenis lahko varno nadaljeval," je povedal nekdanji prvi igralec sveta, ki je Đokoviću pomagal osvojiti ogromno prestižnih lovorik.

Adria Tour Adria Tour Šport Še eno veliko teniško ime žrtev koronavirusa Velika napaka Šport Šokantno razkritje o 'pacientu 0', to spremeni vse

boris becker | Avtor: Epa Epa


 

Komentarjev 2
  • istok8 09:57 29.junij 2020.

    Ja dajte mi prosim razloziti, kaj je Doncic storil Dokovicu??? Maj to, da je par emoji-jev prilepil.., jooj kaki manipulatorji ste na zurnal24.si

  • Avatar Ressiolla
    Ressiolla 01:22 28.junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m