Šport > Košarka
23792 ogledov

Luka, kaj pa počneš?

luka dončić Reddit
Med navijači Dallas Mavericks je završalo.

Po spletu je zaokrožila fotografija slovenskega košarkarja Luke Dončića, ki se v Dallasu pripravlja za nadaljevanje NBA sezone v Orlandu, kjer bosta v neprebojnem mehurčku tematskega parka Disney World na sporedu skrajšani preostanek rednega dela in končnica.

Na Floridi bodo prisotna moštva vseh treh slovenskih predstavnikov - Dallas Mavericks (Luka Dončić), Miami Heat (Goran Dragić) in Denver Nuggets (Vlatko Čančar).

Dončića so v teh dneh ujeli med nakupovanjem v eni izmed trgovin z živili v Dallasu, vendar si navijači niso bili povsem enotni, ali je na fotografiji res njihov prvi zvezdnik. Po krajši razpravi so se zedinili, da je na sliki res Luka.

"To je zagotovo Luka. Na majici je zaščitni znak Paris SG Jordan. Po podpisu z njimi jo je večkrat oblekel," je dvome razčistil nek uporabnik reddita.

Bi moral bolj paziti?

"GOAT se pase v divjini," je fotografiji pripisal avtor objave. Kratica GOAT v športnem žargonu pomeni "najboljši vseh časov", 'paša' pa se v dotičnem primeru navezuje na dobesedni prevod besede 'goat', ki pomeni koza.

Dončić je med nakupovanjem upošteval pravila in si nadel zaščitno masko, so nekateri navijavči vseeno prepričani, da je tveganje za okužbo vseeno preveliko.

"NBA igralci v tem trenutku ne bi smeli sami nakupovati," je pomisleke izrazil nek navijač. "Je to Luka? Neeeee! Raje plačaj dodatnih deset dolarjev in naj ti hrano dostavijo," je dodal drugi.


 

Komentarjev 2
  • Avatar Morrijessa
    Morrijessa 00:57 30.junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • malo 15:31 29.junij 2020.

    Anamarija je tudi na sliki. Luka pa buteljke nalaga...

Sorodne novice