Šport > Košarka
19464 ogledov

Dallas zrušil mit o Dončiću

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Tudi v moštvu Dallas Mavericks so se odločili, da bodo pomagali zrušiti najnovejši mit o Luki Dončiću.

V zadnjem času je bile prelitega ogromno črnila o tem, kakšna je forma slovenskega čudežnega dečka pred nadaljevanje NBA sezone.

Namigovanja, da se je Luka med premorom v Sloveniji močno zredil, je okrepil neposrečen prevod izjave kondicijskega trenerja Jureta Drakslarja, ki je dejal, Dončić ni v najboljši formi, a je imel, kot je kasneje pojasnil, pri tem v mislih zgolj (ne)pripravljenost za igranje tekem, s čimer se bodo ob ponovnem zagonu aktivnosti v Orlandu soočali vsi sodelujoči.

Stvari so šle tako daleč, da se je oglasil celo Dončić, ki se je na družbenih omrežjih posmehoval govoricam o domnevno slabi fizični pripravljenosit.

luka dončić Oglasil se je Šport Dončiću prekipelo: "Kje dobite te informacije?"

Zdaj je slovenskemu košarkarju na pomoč priskočilo še njegovo moštvo, ki je na uradnem tviter profilu objaviloo nekaj utrinkov z njegovega treninga v telovadnici.

Sodeč po fotografijah lahko rečemo, da Dončić pred nadaljevanje sezone izgleda več kot dobro.

Moštva se bodo v Orlandu zbrala 7. julija. Prve tekme bodo na sporedu konec julija, končnica pa naj bi se začela 17. avgusta. Za zidovi tematskega parka Disney World bodo veljala zelo stroga pravila za košarkarje in njihove obiskovalce, liga pa je bodoče obiskovalce že opozorila, naj parka ne obiskujejo v upanju, da bi tam naleteli na kakšnega NBA zvezdnika.

Nadaljevanje sezone Šport Če ste upali, da boste naleteli na Dončića, ste se zmotili

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice