Šport > Košarka
32672 ogledov

Dončić poletel proti Dallasu, samo poglejte to razkošje

1/8
Print Screen
Slovenski košarkar se je po dveh mesecih vrnil v Dallas.

Luka Dončić se je iz domovine, kamor se je vrnil po izbruhu koronavirusa, vrnil v Dallas, kjer bo opravil zadnji cikel priprav pred selitvijo v Orlando. Na Floridi bo namreč za zidovi tematskega parka Disney World padel zastor nad NBA sezono 2019/2020.

Nadaljevanje sezone Šport Če ste upali, da boste naleteli na Dončića, ste se zmotili

Sklepnega dela sier okrnjenega rednega dela se bo udleležilo 22 moštev, med katerimi je tudi Dončićeva ekipa, ki ima zelo lepe možnosti za napredovanje v končnico.

Dončić si je po aprilski vrnitvi v Slovenijo najprej privoščil nekaj oddiha, nato pa se je posvetil delu pod vodstvom kondicijskega trenerja Jureta Drakslarja.

Ob fizični pripravi je bil velik poudarek tudi na njegovi prehrani, saj je užival samo jedi s posebej zanj pripravljenega jedilnika, a so se v ameriški medijih vseeno pojavila namigovanja, da se je zredil, čeprav fotografije iz telovadnice razkrivajo, da temu ni tako.

luka dončić Ni več dvoma Šport Dallas zrušil mit o Dončiću

 | Avtor: Print Screen Print Screen
Slovenski čudežni deček se je v Teksas vrnil z zasebnim letalom, ki ga je najel pri ameriškemu podjetju Flexjet. Z ljubljanskega letališča je poletel v soboto ob 12.53 po slovenskem času, 10 ur in 24 minut kasneje pa je pristal v Dallasu ob 16.17 po tamkajšnjem času.

Potoval je s prestižnim letalom Bombardier Global Ekspress, ki po podatkih spletne streni Flexjet.com sprejme 12 potnikov. Predviden domet luksuznega jeklenega ptiča je dobrih 11.000 kilomterov, kar je idealno za potovanje od Ljubljane do Teksasa, saj zračna razdalja znaša nekaj manj kot 9000 kilometrov. 

Letalo se ponaša s številnimi presežki za zagotavljanje ugodja svojih potnikov, od arhitekture pa do okrasja, udobne namestitve in bogate opreme za krajšanje časa.

Cena za najem letala naj bi znašala okoli 8000 evrov na uro, kar bi pomenilo, da je Dončić za vrnitev v Dallas odštel dobrih 80.000 evrov.

Luka Dončić 72,8! Šport Številka, ki razkriva skrivnost Luke Dončića

 
Komentarjev 3
 • Avatar Berrilessa
  Berrilessa 01:06 23.junij 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu == H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

 • sam50 13:49 22.junij 2020.

  Ko je pa v času največje izolacije priletel na Brnik,pa niti besedice,celo delali ste se neumni in nevedni.....

 • Avatar ResnicaBoli
  ResnicaBoli 12:06 22.junij 2020.

  Pa kaj. Najem za svoj denar.

Sorodne novice