Damon in Bale za vlogo Armstronga

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vest, da pri Paramount Pictures nameravajo posneti film o padlem ameriškem kolesarskem šampionu Lanceu Armstrongu, ki je priznal, da si je do uspehov na dirkah pomagal z dopingom, je sprožila val ugibanj, kdo bo nastopil v njegovi vlogi.
Oglej si celoten članek

Britanski BBC med kandidati navaja Bradleyja Cooperja, Matta Damona, Jakea Gyllenhaala in Christiana Balea.

Za oskarja nominirani Cooper je za BBC dejal, da bi z veseljem nastopil v vlogi Armstronga, saj se mu nekdanji kolesarski zvezdnik zdi "zelo zanimiv lik".

Pri Paramount Pictures naj bi celovečerni film posneli po še neizdani biografiji Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong (Kolo laži: Padec Lancea Armstronga), ki jo je po desetletju spremljanja zdaj precej skesanega nekdanjega tekmovalca napisala novinarka New York Timesa Julie Moncur.

Zanimanje za vse v zvezi z Armstrongom se je v zadnjih dneh silovito povečalo, potem ko je Američan v pogovorni oddaji z Oprah Winfrey prvič javno priznal nečedno početje v časih, ko je dosegal največje uspehe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.