Šport
28 ogledov

Damon in Bale za vlogo Armstronga

Armstrong in Oprah Reuters
Vest, da pri Paramount Pictures nameravajo posneti film o padlem ameriškem kolesarskem šampionu Lanceu Armstrongu, ki je priznal, da si je do uspehov na dirkah pomagal z dopingom, je sprožila val ugibanj, kdo bo nastopil v njegovi vlogi.

Britanski BBC med kandidati navaja Bradleyja Cooperja, Matta Damona, Jakea Gyllenhaala in Christiana Balea.

Za oskarja nominirani Cooper je za BBC dejal, da bi z veseljem nastopil v vlogi Armstronga, saj se mu nekdanji kolesarski zvezdnik zdi "zelo zanimiv lik".

Pri Paramount Pictures naj bi celovečerni film posneli po še neizdani biografiji Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong (Kolo laži: Padec Lancea Armstronga), ki jo je po desetletju spremljanja zdaj precej skesanega nekdanjega tekmovalca napisala novinarka New York Timesa Julie Moncur.

Zanimanje za vse v zvezi z Armstrongom se je v zadnjih dneh silovito povečalo, potem ko je Američan v pogovorni oddaji z Oprah Winfrey prvič javno priznal nečedno početje v časih, ko je dosegal največje uspehe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.