Dan po žrebu Fifa spremenila urnik prvenstva

Foto: EPA
Foto: EPA
Mednarodna nogometna zveza (Fifa) se je dan po žrebu skupinskega dela prihajajočega svetovnega prvenstva v Braziliji odločila spremeniti uro začetka sedmih tekem.
Oglej si celoten članek

Kar štiri od sedmih sprememb zadevajo tekme na najbolj vročih prizoriščih svetovnega prvenstva leta 2014, je na svoji spletni strani (www.fifa.com) sporočila Mednarodna nogometna zveza (Fifa). Prestavila je začetek treh tekem v amazonskem Manausu in ene v Recifeju.

Med omenjenimi obračuni je tudi tekma Anglije v skupini D, ki se bo 14. junija v Manausu pomerila z Italijo, v skupini G pa je prestavljena tudi tekma Združenih držav Amerike in Portugalske, ki bo v istem mestu na sporedu 22. junija.

Fifa je prestavila tudi tekme med Slonokoščeno obalo in Japonsko (začetek ob 22. uri po lokalnem času, prej 19.00), Kamerunom in Hrvaško (ob 18.00, prej 15.00), Španijo in Čilom v Riu (ob 16.00, prej 19.00), Belgijo in Rusijo prav tako v Riu (ob 13.00, prej 19.00) ter Južno Korejo in Alžirijo v Porto Alegreju (ob 16.00, prej 13.00).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.