Šport > Nogomet
43 ogledov

Dan po žrebu Fifa spremenila urnik prvenstva

Hitzfeld Švica palme žreb SP 2014 Brazilija Costa do Sauipe EPA
Mednarodna nogometna zveza (Fifa) se je dan po žrebu skupinskega dela prihajajočega svetovnega prvenstva v Braziliji odločila spremeniti uro začetka sedmih tekem.

Kar štiri od sedmih sprememb zadevajo tekme na najbolj vročih prizoriščih svetovnega prvenstva leta 2014, je na svoji spletni strani (www.fifa.com) sporočila Mednarodna nogometna zveza (Fifa). Prestavila je začetek treh tekem v amazonskem Manausu in ene v Recifeju.

Med omenjenimi obračuni je tudi tekma Anglije v skupini D, ki se bo 14. junija v Manausu pomerila z Italijo, v skupini G pa je prestavljena tudi tekma Združenih držav Amerike in Portugalske, ki bo v istem mestu na sporedu 22. junija.

Fifa je prestavila tudi tekme med Slonokoščeno obalo in Japonsko (začetek ob 22. uri po lokalnem času, prej 19.00), Kamerunom in Hrvaško (ob 18.00, prej 15.00), Španijo in Čilom v Riu (ob 16.00, prej 19.00), Belgijo in Rusijo prav tako v Riu (ob 13.00, prej 19.00) ter Južno Korejo in Alžirijo v Porto Alegreju (ob 16.00, prej 13.00).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.