Danka za potrditev prvega mesta

Foto: Žurnal24 Gospodična z rumenimi nohti bo zaigrala v finalu turnirja v Pekingu. V primeru z Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Rafael Nadal in nova številka 1 ženskega tenisa Caroline Wozniacki bosta igrala v finalu najmočnejših dveh turnirjev tedna. Nadal v Tokiu z Gaelom Monfilsom, Wozniackijeva pa v Pekingu z Zvonarjovo.
Oglej si celoten članek
Grega Žemlja je uspešno začel kvalifikacije na mastersu v Šanghaju z nagradnim skladom 3,24 milijona dolarjev. V prvem kolu je po treh nizih z 2:6, 6:4 in 6:4 izločil 11. nosilca kvalifikacij, Michaela Russella, 86. igralca z lestvice ATP. V naslednjem kolu kvalifikacij bo lopar prekrižal s Florentom Serrajem, ki je na 70. mestu lestvice ATP.

V finalu teniškega turnirja WTA z nagradnim skladom 4,5 milijona dolarjev v Pekingu bosta zaigrali prva in druga nosilka, Danka Caroline Wozniacki in Rusinja Vera Zvonarjova. Wozniackijeva, od ponedeljka tudi številka 1 na lestvici WTA, je v polfinalu s 7:5 in 6:2 premagala Izraelko Shahar Peer, Zvonarjova pa domačinko Li Na dvakrat s po 6:3.

V moškem delu sta se v finale turnirja v kitajski prestolnici z nagradnim skladom 2,1 milijona dolarjev prebila prvi nosilec Srb Novak Djoković in osmopostavljeni Španec David Ferrer. Djoković je v polfinalu premagal Američana Johna Isnerja s 7:6 (1), 6:2, Ferrer pa je bil boljši od Hrvata Ivana Ljubičičća s 6:4, 4:6, 6:4.

Nadal in Monfils v finalu Tokia
Najboljši teniški igralec z lestvice ATP Španec Rafael Nadal in Francoz Gael Monfils se bosta na turnirju ATP z nagradnim skladom 1,1 milijona dolarjev v Tokiu udarila za zmago. Prvi nosilec Nadal je v polfinalu po treh nizih premagal Srba Viktorja Troickega, medtem ko je peti nosilec Monfils gladko odpravil Čeha Radeka Štepanka.

Peking, ATP, polfinale:

Novak Djoković (Srb/1) : John Isner (ZDA) 7:6 (1), 6:2
David Ferrer (Špa/8) : Ivan Ljubičić (Hrv) 6:4, 4:6, 6:4

Peking, WTA, polfinale:

Caroline Wozniacki (Dan/1) : Shahar Peer (Izr/15) 7:5, 6:2
Vera Zvonarjova (Rus/2) : Li Na (Kit/9) 6:3, 6:3

Tokio, ATP, polfinale:

Rafael Nadal (Špa/1) : Viktor Troicki (Srb) 7:6 (4), 4:6, 7:6 (7)
Gael Monfils (Fra/5) : Radek Štepanek (Češ) 6:3, 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.