Davek na požrtvovalnost

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hokejist New York Islanders Adam Pelech je s požrtvovalno igro preprečil zadetek Dereka Stepana, ki ga je z drsalko nenamerno zadel v obraz.
Oglej si celoten članek

V noči na petek sta se na tekmi severnoameriške lige NHL pomerila mestna tekmeca New York Islanders in New York Rangers. V dvorani Barclays Center so se zmage veselili domači Islanders (3:1).

Med tekmo jo je grdo skupil hokejist Adam Pelech, ki je po izgubljeni posesti njegove ekipe na vsak način želel preprečiti zadetek hokejista New York Rangers. 

Pelech je v zadnjem hipu uspel zmotiti poskus Dereka Stepana, ki mu je pak ušel. Hokejist je kljub temu poskusil sprožiti proti vratom Jaroslava Halaka in člana New York Islanders z drsalko zadel v obraz.

Pelech jo je na srečo odnesel brez hujših poškodb, za razliko od Vitalija Sitnikova, ki je s hitro in mirno reakcijo preprečil črn scenarij na nedavni tekmi Kontinentalne hokejske lige (KHL).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.