Šport
23 ogledov

Davek na požrtvovalnost

adam pelech, derek stepan, Youtube
Hokejist New York Islanders Adam Pelech je s požrtvovalno igro preprečil zadetek Dereka Stepana, ki ga je z drsalko nenamerno zadel v obraz.

V noči na petek sta se na tekmi severnoameriške lige NHL pomerila mestna tekmeca New York Islanders in New York Rangers. V dvorani Barclays Center so se zmage veselili domači Islanders (3:1).

Med tekmo jo je grdo skupil hokejist Adam Pelech, ki je po izgubljeni posesti njegove ekipe na vsak način želel preprečiti zadetek hokejista New York Rangers. 

Pelech je v zadnjem hipu uspel zmotiti poskus Dereka Stepana, ki mu je pak ušel. Hokejist je kljub temu poskusil sprožiti proti vratom Jaroslava Halaka in člana New York Islanders z drsalko zadel v obraz.

Pelech jo je na srečo odnesel brez hujših poškodb, za razliko od Vitalija Sitnikova, ki je s hitro in mirno reakcijo preprečil črn scenarij na nedavni tekmi Kontinentalne hokejske lige (KHL).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.