Davids: Igralci Barçe so mitološka bitja

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji nizozemski reprezentant in odličen vezist Edgar Davids je navdušen nad trenutno podobo aktualnih in španskih prvakov. Igralci Barcelone so ga celo tako navdušili, da jih primerja kar z mitološkimi bitji.
Oglej si celoten članek

"Barcelona ni normalno moštvo. Kot da bi za njo igrala nogometna božanstva in mitološka bitja," je na slikovit način igro in igralce Barcelone pohvalil Edgar Davids, ki je leta 2004 pol sezone preživel na Nou Campu. Legendarni Nizozemec je zgolj še en v vrsti odličnih nekdanjih nogometašev, ki se je priklonil sijajnim Kataloncem. Nekdanji član Juventusa, Ajaxa, Interja in Milana je prepričan, da lahko Katalonci letos še drugič zapored osvojijo Ligo prvakov, kar ni do zdaj uspelo še nikomur. "So na veliko višjem nivoju od drugih in vnovič bodo osvojili Ligo prvakov," je prepričan Davids.

Barcelono v četrtfinalu najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja čaka Milan, v španski Primeri pa za vodilnim Realom zaostajajo šest točk. "Čeprav je prednost Reala še vedno velika, verjamem, da bo odločitev o naslovu prvaka padla v zadnjih kolih. Barça se bo borila do konca in mislim, da bo še zelo zanimivo, če bo Real še kje izgubil točke," je še dejal Edgar Davids.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:37 27. Marec 2012.

    bojovi ti dokazujs da si še eden v vrsti zafurstriranih navijacev Reala, sej po eni strani vs razumm da v …

  • 12:20 27. Marec 2012.

    Haaaaahahahhhaa tapravi se je oglasil XD. Barca ima 2 naslova evropskih prvakov samo zaradi sodnikov in ne ker so tako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.