Šport > Nogomet
41 ogledov

Davids: Igralci Barçe so mitološka bitja

Messi Alves Xavi Barcelona Granada Liga BBVA Španija španska liga prvenstvo EPA
Nekdanji nizozemski reprezentant in odličen vezist Edgar Davids je navdušen nad trenutno podobo aktualnih in španskih prvakov. Igralci Barcelone so ga celo tako navdušili, da jih primerja kar z mitološkimi bitji.

"Barcelona ni normalno moštvo. Kot da bi za njo igrala nogometna božanstva in mitološka bitja," je na slikovit način igro in igralce Barcelone pohvalil Edgar Davids, ki je leta 2004 pol sezone preživel na Nou Campu. Legendarni Nizozemec je zgolj še en v vrsti odličnih nekdanjih nogometašev, ki se je priklonil sijajnim Kataloncem. Nekdanji član Juventusa, Ajaxa, Interja in Milana je prepričan, da lahko Katalonci letos še drugič zapored osvojijo Ligo prvakov, kar ni do zdaj uspelo še nikomur. "So na veliko višjem nivoju od drugih in vnovič bodo osvojili Ligo prvakov," je prepričan Davids.

Barcelono v četrtfinalu najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja čaka Milan, v španski Primeri pa za vodilnim Realom zaostajajo šest točk. "Čeprav je prednost Reala še vedno velika, verjamem, da bo odločitev o naslovu prvaka padla v zadnjih kolih. Barça se bo borila do konca in mislim, da bo še zelo zanimivo, če bo Real še kje izgubil točke," je še dejal Edgar Davids.

Komentarjev 2
  • Barca1107 13:37 27.marec 2012.

    bojovi ti dokazujs da si še eden v vrsti zafurstriranih navijacev Reala, sej po eni strani vs razumm da v 4 letih nc ne osvojis je res kriza upam da boste usaj tole prednost zadrzal v španskem prvenstvu drgac bojo ...prikaži več spet sodniki krivi pa Barca

  • bojovi 12:20 27.marec 2012.

    Haaaaahahahhhaa tapravi se je oglasil XD. Barca ima 2 naslova evropskih prvakov samo zaradi sodnikov in ne ker so tako dobri. Praktično vsak el classico so dobili za radi hollywoodskih padcev. Raje napišite če so že dobili Oskarja za padce. :)