Davis Bertans v Olimpiji

Foto: Žurnal24 Davis Bertans, prvi trening Olimpije Foto: Žurnal24 Davis Bertans, prvi trening Olimpije Foto: Žurnal24 Davis Bertans, prvi trening Olimpije Foto: Žurnal24 Davis Bertans in Vlatko Ilievski, prvi trening Olimpije

Your browser doesn’t support HTML5 video

Union Olimpija je že tako vsaj solidni, če že ne dobri pokritosti na krilnih položajih dodalala še eno ime. Nova okrepitev zmajev je 18-letni Latvijec Davis Bertans, ki je bil kandidat za prihod že poleti.
Oglej si celoten članek

Union Olimpija je med svoje vrste pripeljala talentiranega latvijskega košarkarja Davisa Bertansa. Osemnajstletni in 205 centimetrov visoki krilni košarkar velja za enega največjih talentov svoje generacije, z Unionom Olimpijo pa je sklenil dolgoročno pogodbo.

Sodeč po videu, Bertansa odlikuje predvsem dober met.

Letošnjo sezono je Bertans začel v Latviji pri ekipi BK Barons Riga v prvi latvijski ligi, kjer je v povprečju dosegal 13 točk, 5 skokov in 1,4 podaje na tekmo. Med poletjem 2010 je igral tudi na evropskem prvenstvu do 18 let v Litvi, kjer je svojo reprezentanco popeljal do tretjega mesta, hkrati pa je ob povprečju 14,8 točke, 7,7 skoka, 1,1 podaje in 1,6 blokade, bil izbran tudi v najboljšo peterko prvenstva. Z zmaji je na začetku sezone že treniral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.