Davis s pošastno statistiko, Čančar brez minutaže

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu so v noči na sredo odigrali štiri tekme.
Oglej si celoten članek

V Phoenixu so Suns ugnali Los Angeles Lakers s 115:105. Za poražence, ki so še vedno brez poškodovanega LeBrona Jamesa, je Anthony Davis še četrtič zapored vpisal vsaj 30 točk in 15 skokov. Tokrat je v statistiko dodal 37 točk in 21 skokov, zbral je še pet blokad.

Košarkarji Denver Nuggets so doživeli sedmi poraz v tej sezoni. Od zasedbe iz Kolorada so bili v domači dvorani boljši igralci Detroit Pistons, ki so z izidom 110:108 prekinili niz sedmih porazov. Slovenski reprezentant Vlatko Čančar tokrat ni dobil priložnosti za igro. Bojan Bogdanović je za prvo zmago Detroita v gosteh v tej sezoni dosegel 22 točk, nekdanji izjemni igralec Univerze v Koloradu Alec Burks je za Pistonse dosegel 21 točk, od tega sedem v četrti četrtini. Potem ko je izpustil zadnje tri tekme, medtem ko je bil karanteni zaradi covida-19, je center Denverja Nikola Jokić dosegel 31 točk, 10 podaj in devet skokov.

Philadelphia 76ers so doma s 115:106 ugnali Brooklyn Nets. Za zmagovalce je Tobias Harris dosegel 24 točk.

Še naprej so v dobri formi Sacramento Kings. V gosteh so s 109:113 premagali zasedbo Memphis Grizzlies.

NBA, izidi:

Philadelphia 76ers - Brooklyn Nets    115:106
Memphis Grizzlies - Sacramento Kings  109:113
Denver Nuggets - Detroit Pistons      108:110
Phoenix Suns - Los Angeles Lakers     115:105
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.