De Gea ostaja v Manchestru?

Foto: EPA
Foto: EPA
Keylor Navas bo v prihajajoči sezoni na dresu Real Madrida nosil številko 1, kar je okrepilo govorice, da David de Gea ostaja na Old Traffordu.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je oznanil številke, ki jih bodo v prihajajoči sezoni nosili nogometaši kraljevega kluba. Keylor Navas je podedoval dres Ikerja Casillasa in bo v prihodnji sezoni nosil številko 1. Kiko Casilla, ki se je Realu pridružil iz Espanyola, pa bo imel številko 13.

Foto: Realmadrid.com real madrid številke

Kostaričan je, sodeč po njegovi številki, prva izbira Rafaela Beníteza, medtem ko se bo moral novopečeni član belega baleta zadovoljiti z vlogo rezervista. O Navasu in njegovemu odhodu iz Madrida je bilo v zadnjih mesecih prelitega ogromno črnila, a 28-letniku bi lahko položaj prvega čuvaja mreže odvzel samo še David de Gea.

Španski vratar se mudi na pripravah z Manchester Unitedom, govorice o njegovem prestopu pa ne pojenjajo. Po poročanju domačih medijev bo 24-letnik ostal na Old Traffordu, o čemer priča tudi Navasov dres (#1), prihodnje leto pa se bo kot prost nogometaš preselil na Santiago Bernabéuu.

Dogovor med Realom in Unitedom je najverjetneje padel v vodo zaradi nesojenega prestopa Sergia Ramosa. Angleški velikan je kot pogoj za prodajo vratarja zahteval, da se Real odpove španskemu branilcu, kar pa, kot je nedavno zatrdil tudi trener Benítez, za Madridčane ni bilo izvedljivo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.