Šport > Nogomet
104 ogledov

De Gea ostaja v Manchestru?

keylor navas EPA
Keylor Navas bo v prihajajoči sezoni na dresu Real Madrida nosil številko 1, kar je okrepilo govorice, da David de Gea ostaja na Old Traffordu.

Real Madrid je oznanil številke, ki jih bodo v prihajajoči sezoni nosili nogometaši kraljevega kluba. Keylor Navas je podedoval dres Ikerja Casillasa in bo v prihodnji sezoni nosil številko 1. Kiko Casilla, ki se je Realu pridružil iz Espanyola, pa bo imel številko 13.

real madrid številke | Avtor: Realmadrid.com Realmadrid.com


Kostaričan je, sodeč po njegovi številki, prva izbira Rafaela Beníteza, medtem ko se bo moral novopečeni član belega baleta zadovoljiti z vlogo rezervista. O Navasu in njegovemu odhodu iz Madrida je bilo v zadnjih mesecih prelitega ogromno črnila, a 28-letniku bi lahko položaj prvega čuvaja mreže odvzel samo še David de Gea.

Španski vratar se mudi na pripravah z Manchester Unitedom, govorice o njegovem prestopu pa ne pojenjajo. Po poročanju domačih medijev bo 24-letnik ostal na Old Traffordu, o čemer priča tudi Navasov dres (#1), prihodnje leto pa se bo kot prost nogometaš preselil na Santiago Bernabéuu.

Dogovor med Realom in Unitedom je najverjetneje padel v vodo zaradi nesojenega prestopa Sergia Ramosa. Angleški velikan je kot pogoj za prodajo vratarja zahteval, da se Real odpove španskemu branilcu, kar pa, kot je nedavno zatrdil tudi trener Benítez, za Madridčane ni bilo izvedljivo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.