De Gea: Vračam se v Manchester

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski vratar, ki je na pragu selitve iz Manchester Uniteda v Real Madrid, je zaključil s kratkimi počitnicami v španski prestolnici.
Oglej si celoten članek

Španski novinarji so Davida de Geo in njegovo spremljevalko Edurne Garcío ujeli ob dveh zjutraj, ko sta se vračala z nočnega izleta v španski prestolnici. Čeprav poročila s Pirenejskega polotoka trdijo, da je vratar frustriran zaradi zapletov pri njegovem pričakovanem prestopu iz Manchester Uniteda v Real Madrid, pa je De Gea dejal, da je miren glede prihodnosti.

"Moram se vrniti v Manchester na priprave. Prihodnost? Sem miren," je kratko izjavo vztrajnemu novinarju mreže Cuatro dal De Gea. Njegovo dekle Edurne je predstavniku sedme sile dodalo: "Grem počivat. To bi morali storiti tudi vi ob dveh zjutraj."

De Gei se pogodba z Man Unitedom izteče čez leto dni, že je sporočil klubu, da sodelovanja ne bo podaljšal. Rdeči vragi naj bi prestop pogojevali s selitvijo Sergia Ramosa na Old Trafford, saj naj bi si španski branilec želel selitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.