Šport > Nogomet
61 ogledov

De Gea: Vračam se v Manchester

david de gea EPA
Španski vratar, ki je na pragu selitve iz Manchester Uniteda v Real Madrid, je zaključil s kratkimi počitnicami v španski prestolnici.

Španski novinarji so Davida de Geo in njegovo spremljevalko Edurne Garcío ujeli ob dveh zjutraj, ko sta se vračala z nočnega izleta v španski prestolnici. Čeprav poročila s Pirenejskega polotoka trdijo, da je vratar frustriran zaradi zapletov pri njegovem pričakovanem prestopu iz Manchester Uniteda v Real Madrid, pa je De Gea dejal, da je miren glede prihodnosti.

"Moram se vrniti v Manchester na priprave. Prihodnost? Sem miren," je kratko izjavo vztrajnemu novinarju mreže Cuatro dal De Gea. Njegovo dekle Edurne je predstavniku sedme sile dodalo: "Grem počivat. To bi morali storiti tudi vi ob dveh zjutraj."

De Gei se pogodba z Man Unitedom izteče čez leto dni, že je sporočil klubu, da sodelovanja ne bo podaljšal. Rdeči vragi naj bi prestop pogojevali s selitvijo Sergia Ramosa na Old Trafford, saj naj bi si španski branilec želel selitve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.